Galan 2018

Branschens Galakväll

Branschens Galakväll

Nu får Byggsverige chansen igen att träffas, mingla och ha trevligt tillsammans. Redan på eftermiddagen inleder vi med ett spännande seminarium med spaningar in i framtiden. God mat och dryck, nya och gamla kollegor och en spännande prisutdelning blir det på Cirkus den 19 mars 2018. Under kvällen serveras vi en trerätters middag med dryck. Vi njuter av sång och artisteri från välkända och spektakulära artister.

Priser som delas ut under kvällen den 19 mars 2018:

Årets Bygge

Årets Leanbyggare

ByggOpus 2018

Årets Fasad – läs om tävlingen

 

 

Har du frågor kring Galan, kontakta helene.svensson@byggtjanst.se

Hitta hit

Adress: Cirkus, Djurgårdsslätten 43-45

Buss 69 går från T-Centralen.

Spårvagn: Linje 7 avgår från Sergels Torg/Hamngatan

Färja: Tag Djurgårdsfärjan från Slussen till Gröna Lund och ta en promenad upp till Cirkus.

Restriktioner Biltrafik

Trafikkontoret i Stockholms stad har fattat beslut om begränsningar av biltrafiken på Djurgården under vissa tider. Avstängningen för bilar gäller över Djurgårdsbron och in mot Djurgården.

Skälet till avstängningen är det gemensamma intresset att underlätta framkomligheten för kollektivtrafiken samt att ge de gående en tryggare och bättre miljö.

De som har tillåtelse att köra över bron in på Djurgården är kollektivtrafik, taxi och bilar med särskilda tillstånd. Med särskilda tillstånd avses handikapptillstånd som är utfärdade av Trafikkontoret Stockholm stad eller motsvarande och Djurgårdstillstånd som kan sökas av boende och verksamheter på Djurgården. Djurgårdstillstånden utfärdas av Stockholm Parkering.