Galan 2017

Branschens Galakväll

Branschens Galakväll

Se filmen när Malmö Live vinner Årets Bygge 2016
https://www.youtube.com/watch?v=IOPkvxQpEjI

Nu får Byggsverige chansen igen att träffas, mingla och ha trevligt tillsammans. Redan på eftermiddagen inleder vi med ett spännande seminarium med spaningar in i framtiden. God mat och dryck, nya och gamla kollegor och en spännande prisutdelning blir det på Cirkus den 27 mars 2017. Under kvällen serveras vi en trerätters middag med dryck. Vi njuter av sång och artisteri från välkända och spektakulära artister.

carin

Jamladies_500

andreas

Priser som delas ut under kvällen den 27 mars 2017:

Årets Bygge

Årets Leanbyggare

ByggOpus 2017

Årets Fasad – läs om tävlingen

Årets Fasad 2017

 

 

Har du frågor kring Galan, kontakta petra.sorme@byggtjanst.se

Hitta hit

Adress: Cirkus, Djurgårdsslätten 43-45

Buss 69 går från T-Centralen.

Spårvagn: Linje 7 avgår från Sergels Torg/Hamngatan

Färja: Tag Djurgårdsfärjan från Slussen till Gröna Lund och ta en promenad upp till Cirkus.

Restriktioner Biltrafik

Trafikkontoret i Stockholms stad har fattat beslut om begränsningar av biltrafiken på Djurgården under vissa tider. Avstängningen för bilar gäller över Djurgårdsbron och in mot Djurgården.

Skälet till avstängningen är det gemensamma intresset att underlätta framkomligheten för kollektivtrafiken samt att ge de gående en tryggare och bättre miljö.

De som har tillåtelse att köra över bron in på Djurgården är kollektivtrafik, taxi och bilar med särskilda tillstånd. Med särskilda tillstånd avses handikapptillstånd som är utfärdade av Trafikkontoret Stockholm stad eller motsvarande och Djurgårdstillstånd som kan sökas av boende och verksamheter på Djurgården. Djurgårdstillstånden utfärdas av Stockholm Parkering.